Profila dzēšana

Dzēšot profilu tiks izdzēsta arī visa ievietotā informācija – ievietotie sludinājumi un ar tiem veiktās bezmaksas un maksas aktivitātes, profila mikro mājaslapa, sarakstes. Šī darbība ir neatgriezeniska – pēc dzēšanas, profils un ar to saistītā informācija, tai skaitā arī iemaksātie līdzekļi virtuālajā maciņā, nav atgūstami.